op-kijken

Samen Tot Inzichten Komen
Coaching is: “Samen tot inzichten komen”

Fresnel verzorgt op maat gemaakte coaching trajecten voor personeel en ondernemer.

Zie ook het tabblad “Trainingen“.

Coaching en training volgens Fresnel

De eerste stap is kennismaken, achtergronden en ideeën worden geïnventariseerd. Dit is een belangrijke stap voor het vervolgtraject, ieder bedrijf is anders en iedere persoon uniek. Daarna wordt in overleg het traject besproken en bepaald.

In een aantal sessies, die kort op elkaar volgen, worden de onderwerpen behandeld. Inzicht en groei ontstaan door samenwerking en open dialoog. Humor en discussie zorgen dat de inzichten deel worden van de werkwijze binnen het bedrijf.

Na de serie sessies volgt altijd een aantal evaluaties, hierin worden de ervaringen en de nieuwe inzichten besproken. Door deze evaluaties groeit de betrokkenheid en verankert de nieuwe werkwijze.

Tijdens, maar ook na, het traject kunnen ervaringen altijd teruggekoppeld en besproken worden. Groei is een dynamisch proces.

Fresnel geeft handvatten om personeel goed in te laten passen in de sfeer van het bedrijf. Bewustwording en ervaring, het door ons ontwikkelde programma is speciaal daarvoor gemaakt.

De aanpak van Fresnel zorgt voor plezier en motivatie in het werk en dus voor meer omzet.

Het is mogelijk om financiële zowel als fysieke ondersteuning te vragen via Kamer van Koophandel en Het Plein bij het coaching traject. Ondersteuning om het personeel naar een hoger niveau te krijgen, maar ook bij het verbeteren van het klantcontact. Vraag om de mogelijkheden, wij helpen graag bij het vinden van de juiste steun en subsidies.

De drive is natuurlijk om veel zelf te doen, daar zijn we ondernemer voor. Samenwerking met en gebruikmaken van externe expertise horen ook bij het ondernemen.

Wij helpen de drempel verlagen en verdienen ons zelf graag terug.

de-lopende-man
‘De Lopende Man’, Peter Erftemeijer