Een andere blik

Het goede moment om van een afstand naar het eigen bedrijf te kijken is ‘Altijd’. We kennen allemaal de ‘waan van de dag’. Er moeten dingen gedaan worden en er gebeuren dingen, de tijd gaat door en als er geen calamiteiten hebben plaatsgevonden is het goed.

De kleine tijdsinvestering om even afstand te nemen levert vaak meer op. Effectiviteit, Geld en Voldoening. Toch laten we veel gewoon gebeuren.

onderwerpen

Een goede second opinion begint met een klankbord.

Gewoon heen-en-weer praten over verwachtingen en doelstellingen, levert al heel veel op. Het richt de focus op de belangrijke delen van het bedrijf, het scherpt de geest en heeft niet veel meer gekost dan een kop koffie en wat tijd.

Fresnel kan dat klankbord voor u zijn.

‘Preventieplannen zijn zinloos!’, wanneer die niet regelmatig getoetst worden.

De ARBO stelt eisen, de brandweer stelt eisen, de verzekeringsmaatschappij stelt eisen, maar allen toetsen achteraf. En dat kan boetes, schade en/of lagere uitkeringen betekenen.

Regelmatig zelf toetsen kan geld en heel veel ellende achteraf besparen.

U kunt gebruik maken van onze ervaringen op deze gebieden.

In veel bedrijven is het verzekeringspakket netjes opgeborgen in een map, wachtend tot het nodig is. Helaas blijkt dan pas of het voldoet aan de verwachtingen. Dan pas weet u of u teveel hebt betaald, dan pas weet u of u krijgt waarvoor u hebt betaald.

Fresnel heeft de kennis in huis om met u een goed beeld te krijgen, daarnaast maken we gebruik van externe experts die u kunnen adviseren.

Fresnel kan ook optreden als uw ‘tolk’ en vertegenwoordiger.

Een stap achteruit. Drie stappen vooruit.

klik hier

.

klopt het wel